6/2/12

Πως να αυξήσω τους επισκέπτες στο κατάστημα μου?


Πως προωθεί το κατάστημα σου το thecraftsmarket.
Και πως να αποκτήσεις περισσότερους επισκέπτες.

Το TCM έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενεί και να αναδεικνύει την δουλειά σου, προσφέροντας σου το χώρο για να προωθήσεις τα προϊόντα σου, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς με την όλη διαχειριστική διαδικασία και ούτε να καλύψεις τα έξοδα που απαιτεί η δημιουργία μίας ιστοδελίδας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτώνεις τη σελίδα σου με εικόνες των πρόσφατων δημιουργών σου, με κείμενα που διαμορφώνουν το επαγγελματικό σου προφίλ και εξηγούν ποιός είσαι και τι κάνεις. Στη συνέχεια απλά προώθησε τη σελίδα σου σε όσο το δυνατό περισσότερους φίλους και πελάτες.
Το TCM σαν σύνολο έτσι και αλλιώς διαφημίζεται απο εμάς με διάφορους τρόπους και συνέχεια.
Κάποιος μας είπε «εχω δημιουργήσει το κατάστημα μου 15 μέρες και ακόμα δεν έχω πουλήσει τίποτα»
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο και οικονομικό για κάποιον να ανεβάσει έτσι απλά τα προιόντα του και σε 15 μέρες να έχει κάνει πωλήσεις. Τα πράγματα θα ήταν απλούστερα για όλους μας.
Οπως είπαμε το TCM διαφημίζεται ως σύνολο και έχει αρκετα εως πολυ καλή επισκεψιμότητα, επίσης δίνει πολλες επιλογές στον επισκέπτη αγοραστή να ψάξει αυτό που θέλει ή απλά να χαξέψει τα προιόντα και να αγοράσει κάτι.
Αυτό δεν σημαίνει οτι δημιουργώντας ενα κατάστημα στο TCM λύνεις το θέμα των πωλήσεων σου και αρχίζουν να έρχονται οι παραγγελίες άμεσα.
To TCM έχει σχεδιαστεί για να έχεις άλλο ενα εργαλείο στα χέρια σου για να δείξεις, να προωθήσεις και να μπορείς να πουλήσεις την δουλειά σου, στους υπάρχοντες πελάτες σου κατα αρχάς, και σιγά σιγά και σε νέους. Για να έχεις πωλήσεις απο το κατάστημα σου πρέπει να έχεις όσο τον δυνατόν περισσότερες επισκέψεις πρώτα. Κάποιες θα έρθουν απο το TCM  ετσι και αλλιώς που είναι και το πλεονέκτημα του να έχεις ενα e shop στο TCM. Απο εκεί και πέρα το κατάστημα σου θα έχει την επισκεψιμότητα που εσύ δημιουργείς ειδικά για το κατάστημα σου.
Πως δημιουργείς επισκεψιμότητα για το καταστημά σου?
·      Πρώτα απο όλα ολοκλήρωσε το κατάστημά σου με ολες τις απαραίτητες πληροφορίες για έσενα και τα προιόντα σου με τιμές και περιγραφές και στις δυο γλώσσες. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τους όρους χρήσης του καταστήματος σου. Ανέβασε όλα τα προιόντα σου και το λογότυπό σου. Αναβάθμισε την συνδρομμή σου σε basic ή pro για να φαίνεται το κατάστημα σου στο TCM (όσο δεν φαίνεται το κατάστημα σου στο TCM δεν έχεις επισκέπτες).Αφου έχεις ολοκληρώσει τα παραπάνω συνέχισε.
·      Εαν έχεις είδη πελατολόγιο/γνωστούς ξεκίνα ενημερώνοντας τους πελάτες σου για το νέο σου κατάστημα. Στείλε τους καποια νέα της δουλειάς σου ή προσφορές για προιόντα σου με ένα mail, newsletter η sms σε τακτικά χρονικά διαστήματα με link στο κατάστημα σου.
·      Τύπωσε κάρτες με την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος σου.
·      Facebook Χρησιμοποίησε το. Κάνε τακτικά post με link στο κατάστημα σου. Δημιούργησε μια σελίδα για την δουλειά σου με link για το κατάστημα σου. Δημιούργησε μια διαφημιστική καμπάνια ειδικά για το κατάστημα σου αν εχεις χρήματα να διαθέσεις. Ενας πολύ γενικός κανόνας για το FB είναι οτι για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύεις για διαφήμιση δέχεσαι περίπου 3-5 επισκέψεις ανάλογα με το αντικείμενο, δηλαδή με 10 ευρώ 30-50 επισκέψεις, με 100 ευρω 300-500 επισκέψεις. Αν το κατάστημα σου είναι ολοκληρωμένο και τα προιόντα σου ειναι ποιοτικά και στην σωστή τιμή πιθανόν να έχεις πωλήσεις. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια διαφημιστική καμπάνια και χρειάζεσαι βοήθεια επικοινώνησε μαζί μας.
·      Δικτυώσου, βρες site, blogs, σχετικά με την δουλειά σου και κάνε link πρός αυτα ή ακόμα καλύτερα ζήτα τους ένα link πρός το κατάστημα σου, αν τους αρέσει η δουλεία σου και είναι σχετική με το αντικείμενο τους θα σου το δώσουν.
·      Δημιούργησε μια διαφημιστική καμπάνια ειδικά για το κατάστημα σου αν εχεις χρήματα να διαθέσεις στο  google adwords. Ισχύουν περίπου τα ίδια οπως και για το Facebook  αν και εδώ είναι λίγο πιο ακριβό και οχι τόσο απλό χωρίς κάποιον που να γνωρίζει. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια διαφημιστική καμπάνια στο google adwords και χρειάζεσαι βοήθεια επικοινώνησε μαζί μας.
·      Βρές Διαδικτυακούς καταλόγους σχετικά με το αντικείμενο σου και καταχώρησε τα στοιχεία σου με link για το κατάστημα σου.
·      Αν έχεις άλλο site, blog δημιούργησε links προς το κατάστημα σου.
Επικοινώνησε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεσαι στο
info@thecraftsmarket.com και στα τηλέφωνα 210 3236114 και 6972250926.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου